Közlemény - COVID-19 | Gyermek kyu vizsgák 2020.03.14.

Közlemény - COVID-19 | Gyermek kyu vizsgák 2020.03.14.

Közlemény - COVID-19 | Gyermek kyu vizsgák 2020.03.14.

Közlemény - COVID-19 | Gyermek kyu vizsgák 2020.03.14.

Közlemény - COVID-19 | Gyermek kyu vizsgák 2020.03.14.

Tisztelt Aikidokák, Szülők!

Sajnos elkerülhetetlenné vált, hogy a koronavírussal kapcsolatosan mi is tájékoztatást adjunk, csakis a hivatalos tényekre hagyatkozva!

A jelenlegi hivatalos információkat tekintve nincs korlátozás, mely az Aikido edzéseket érintené, így amíg a 100 főnél kisebb létszámú rendezvényekkel kapcsolatosan nem rendelkeznek másként, az edzések a szokásos rendben zajlanak a csoportokban, annyi változtatással, hogy hétfőtől csak fegyveres gyakorlásokat tartunk és ha a körülmények engedik akkor a szabadban.

Mivel a megbetegedés a gyermekeknél nem jellemző, és ezért nem indokolt az iskolák bezárása (idézet a kormány közleményéből) jelen pillanatban nem látjuk szükségét az edzések ezen túlmenő korlátozásának, felfüggesztésének egészen addig, amíg ennek ellenkezőjét el nem rendelik, amire reméljük nem kerül sor.

Az edzéseken mindent megteszünk a megelőzés biztososítása érdekében, kézfertőtlenítő (Inno-Sept, Alkohol Gél, vagy ezek változatai) használata biztosított és mindenkinek kivétel nélkül kötelező, a tatami és helyiségek kiemelt fertőtlenítéséről gondoskodunk!

Aki egészséges és nem tartozik a veszélyeztetett csoportba (tehát nem most érkezett haza veszélyeztetett külföldi országból, nem érintkezett igazoltan beteg személlyel) azt továbbra is várjuk az edzéseke.

Aki pedig akármilyen betegségben szenved, - ahogyan egy egyszerű influenza járvány esetén is - azt szépen kérjük, hogy a teljes gyógyulásáig ne jöjjön sem Aikidora, sem pedig más közösségbe. Erre bármilyen betegség esetén kiemelten figyeljen mindenki!

Természetesen megértjük, hogy ha valaki úgy dönt, hogy átmenetileg szünetelteti az edzések látogatását, azonban, mivel jelen pillanatban ezek megtartása nem esik korlátozás alá, ezt saját elhatározásából teszi, így változásig a normál edzéslátogatás szabályai és irányelvei vannak érvényben, ezzel kapcsolatban kérjük mindenki megértését és együttműködését. Célunk az edzések biztonságos keretek közötti megtartása és a dojok folyamatos működtetése.

A 2020.03.14-re tervezett gyermek kyu vizsga módosításra került, az az eredeti formájában nem kerül megrendezésre. Minden gyermek a saját honos dojojában és csoportjában fogja kyu vizsgáját megtenni, ennek részleteiről (pontos dátum, vizsga rendje, stb) az adott csoport oktatója fogja tájékoztatni az érintetteket.

Bármilyen felmerülő kérdéssel kapcsolatban forduljanak bizalommal az oktatókhoz.

Természetesen az esetleges körülmények változásának esetén azonnal tájékoztatást adunk!

Üdvözlettel:
Hochstrasser Norbert
Shurenkan Aikido Sportegyesület, dojocho

Kapcsolódó hírek