Shurenkan Aikido Sportegyesület - Budapest III. ker - Csillaghegy, Budajenő, Dunakeszi, Pilisszentiván, Hűvösvölgy

GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

A gyakorlás elkezdésével kapcsolatos legtöbbször feltett kérdések, és az azokra adott válaszok.

 • Hol működnek a Shurenkan Aikido Sportegyesület csoportjai?

  Egyesületünk csoportjai négy különböző településen működnek, a dojok címeiről és az edzésidőpontokról bővebben az alábbi oldalakon lehet tájékozódni:

  1. Aikido Pilisszentiván Dojo
  2. Aikido Dunakeszi Dojo
  3. Aikido Csillaghegy Dojo
  4. Aikido Budajenő Dojo
 • Hogyan lehet csatlakozni a csoporthoz?

  Csoportjainkhoz folyamatosan lehet év közben is csatlakozni, akár előzetes bejelentkezés nélkül is. A gyakorláshoz az első néhány edzés alkalmával teljesen megfelelő egy kényelmes tréningnadrág és egy fehér póló.

 • Hány éves kortól lehet csatlakozni a gyakorlásokhoz?

  Az Aikido Shurenkan Dojo több, különböző korosztályú gyermekcsoportot működtet a gyakorlások helyszínein, a legkisebb csoportba 4 éves kortól várjuk a kis aikidókákat, felnőtt csoportunk 13-14 éves kor betöltését követően látogatható.

 • Mennyi idős korig lehet csatlakozni és edzeni?

  Az aikido gyakorlásának nincs maximalizált életkora, a leghíresebb sensei-ek 80 éves korukban is rendszeresen gyakorolnak, több edzőtársunk jóval 50 év felett csatlakozott az Aikido Shurenkan Dojohoz.

 • Milyen díja van az edzéseknek?

  A csoportokhoz való csatlakozáskor teljesített első edzés minden esetben díjmentes. Ezt követően az alábbi díjakkal kell számolnia a gyakorlónak: .

  1. Éves egyesületi tagsági díj (gyermek 1500,-ft/fő/év; felnőtt 3000,-ft/fő/év)
  2. Havi tagsági díj: Ennek mértéke csoportonként változhat, kérjük érdeklődjön a csoportvezetőnél.
 • Kell-e külön biztosítási díjat fizetni?

  Nem. A Shurenkan Aikido Sportegyesület minden tagja számára díjmentesen szolgáltatja a baleset biztosítást A baleset biztosítás részletei:.

  1. Területi hatály: egész világ
  2. Fedezet típusa: 24 órás
  3. A balesetbiztosítás minden tagra érvényes, kiterjed a normál gyakorlásokra, edzőtáborokra, szemináriumokra, kirándulásokra egyaránt, melyet az egyesület szervez! Érvényes ezen kívül a nap 24 órájában az egész világon, bármilyen tevékenységre!
  4. A szolgáltatás káresemény bekövetkeztekor az egyesület igazolásával vehető igénybe, ennek feltétele a gyakorlóra vonatkozó kötelezettségek teljesítése, a tagság fenntartása, a havi tagsági díjak megfizetése!