Shurenkan Aikido Sportegyesület - Budapest III. ker - Aquincum, Budajenő, Dunakeszi, Pilisszentiván, Hűvösvölgy

Testnevelés óra alóli felmentés

Iskolás Diákok!

Adó 1%

Kötelező iskolai testnevelés óra alóli felmentést kérhetsz az alábbiak figyelembevételével: - A köznevelési törvény 2011. évi CXC. törvény 27. § (11) bekezdése szerint azonban e heti 5 órából legfeljebb „heti két óra (…)" a sportszervezete által kiállított igazolás birtokában a sportszervezet keretei között szervezett edzéssel váltható ki.

Tájékoztatunk benneteket, hogy amennyiben igénylitek, szülő kérésére igazolást állítunk ki, melynek birtokában felmentést nyertek két (kiváltható) testnevélési óra alól.

Felhívjuk figyelmedet, hogy az igazolás kötelezettséggel jár. Azon tagjaink számára tudunk igazolást kiadni, akik vállalják, hogy minden hónapban, a honos dojojukban biztosított edzések minimum 50%-án részt vesznek, az igazolás időtartama alatt, valamint a kiválasztott heti edzésszámnak (az így kiváltott heti testnevelés órák számának megfelelő) havi tagsági díj befizetését vállalják. Mivel ez iskolai órának számít, így bármely gyakorlásról való hiányzás esetén orvosi - szülői igazolás bemutatása szükséges, de lehetőséged van pótolni is a kimaradt edzést. Ha hiányzásaid nem tudod igazolni, vagy nem pótolod, az iskola felé kötelesek vagyunk ezt jelezni, indokolt esetben az igazolást visszavonni (amennyiben a teljesített gyakorlások száma nem éri el a fentebb említett és kiválasztott heti edzésszám 50%-át, vagy az elmaradt gyakorlások nem kerülnek igazolásra)!

Az igényléshez kérjük töltsd ki az űrlapot!

* Kötelező kitölteni.

A kiválasztott edzésszámnak megfelelő mindenkori havidíj megfizetése kötelező az igénylő részéről, az igazolás teljes időtartalma alatt (I. félév: szeptembertől-februárig; II. félév: februártól - júliusig)!

Mint Jelentkező, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b; c ) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.