COVID-19 védekezés

COVID-19 védekezés

COVID-19 védekezés

COVID-19 védekezés

A Shurenkan Aikido Sportegyesület koronavírus elleni védekezése!

Követve és megfelelve az országos COVID–19 elleni védekezési irányelveknek és rendeleteknek 2020. 10. 01-től bevezetésre kerülnek az edzések előtti kontaktmentes testhőmérséklet mérések, ezért a SAS vírus elleni védekezési eljárási rendje a következőképp módosul:

- Minden edzés előtt kontaktmentes hőmérésen esnek át a gyakorlók, aki az országos tisztifőorvos által meghatározott testhőmérséklet feletti eredményt produkál a mérésen az nem vehet részt a gyakorláson.
- Minden gyakorlónak kötelező a kézfertőtlenítés a dojoba lépéskor.
- Az öltözéseknél a lehető legkevesebb időt töltsék az öltözőben a gyakorlók, vonatkozik ez az edzés előtti és utáni ruhaváltásra is.
- Amennyiben légúti megbetegedés bármely tünetét produkálja a gyakorló, vagy közvetlen környezetében van ilyen, úgy kötelezően tartózkodnia kell az edzésektől.
- Amennyiben igazolt COVID–19 fertőzött van környezetében, vagy találkozott igazolt beteggel, úgy tartózkodnia kell a gyakorlásoktól a mindenkori tisztifőorvos által előírt napig (karantén időtartam), illetve haladéktalanul értesítenie kell oktatóját.
- A gyakorlón kívül kísérő (szülő, hozzátartozó) nem léphet a dojoba, illetve nem tartózkodhat az épületben a gyakorlás ideje alatt. 

Megkérjük a szülőket, hogy amennyiben a gyermek nem önállóan érkezik az edzés helyszínére, úgy legyenek szívesek megvárni a kötelező jellegű testhőmérséklet mérést annak érdekében, hogy biztosan ne maradjon kint egy gyermek sem felügyelet nélkül abban a szerencsétlen esetben sem, ha a mérési eredmény következtében az adott napon nem vehet részt a gyakorláson.

Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük!

Kapcsolódó hírek