BábTube

BábTube

BábTube

BábTube

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1519350478126895/?fref=ts

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1519350478126895/?fref=ts

A bábjátékok elérhetőek: https://www.youtube.com/playlist?list=PLGlbWrJ_9kn9YkofMXgjY5JNPnz6i-CW6

17. SAS Gyermek és Ifjúsági Tábor – Youtube nézettségi versenyverseny

BábTube 

Mint ahogyan azt bizonyára a legtöbben tudjátok, hagyományunkhoz híven, idén is megrendezésre került a Shurenkan Aikido Sportegyesület (Budapest - III. ker Csillaghegy, Budajenő, Dunakeszi, Pilisszentiván) balatoni gyerektábora, ami, mint ahogyan minden évben, ismét felülmúlta a várakozásainkat és rengeteg újdonsággal, izgalmas feladattal, fárasztó edzésekkel, sosem szűnő jókedvvel és a szokásos ámde extra, új dolgokkal kiegészített csapatversenyekkel töltötte ki a hetet. 
Idén a nagy létszámnak köszönhetően hét csapat méretette meg magát a tábor során. A csapatoknak sorversenyekben, ügyességi próbákon és igazi kreativitást és ötletelést igénylő feladatban kellett bizonyítaniuk a kitartást, összetartást, egymásra figyelést és a csapatmunkát. 
Idei évi fő feladat egy báb előadás elkészítése volt, amelyhez a hét elején minden csapat kihúzott egy tradicionális magyar népmesét, amit saját készítésű bábokkal, háttérrel elő kellett adniuk a tábor végén, mégpedig úgy, hogy a népmesét mai kontextusba kellett helyezni, a szöveget modern stílusúra átírni, illetve szabadon kreatív és vicces változtatásokat végrehajtani. Egyedüli kikötés az eredeti népmese felismerhetősége, és a történet keretének megtartása volt. 

Miután a tábor végén megrendezésre kerülő bábszínházat videó felvétellel rögzítettük, a dolog korszerűsítése végett a fő feladatot a csapatversenyektől elkülönítettük és egy modern Youtube nézettségi versenyt hirdettünk. Minden csapat bábelőadása fel fog kerülni a világ legnagyobb videó megosztó felületére, és amelyik csapat videója a legnagyobb nézettséget éri el, annak a csapatnak minden tagját* az egyesület egy teljes szett edzőruhával, keiko gi-vel díjazza. Amennyiben a versenyen két lehetséges nyertes nézettsége ugyanannyi lenne, akkor video Like száma, ha ez is egyenlő, akkor a hozzászólások száma fogja eldönteni a végső győztest. Nézettséget gyűjteni egész nyáron, egészen pontosan Szeptember 10.-e, éjfélig lehet. 

Megosztani, lájkolni, hozzászólni, a videókat figyelemmel kísérni érdemes, az összes versenyzőnek köszönjük azt a rengeteg munkát és kreativitást, amit az előadások létrejöttébe beletettek. Sok sikert kívánunk mindenkinek!

*Azon csapattagok részesülhetnek a nyereményből, akik részt vettek az előadásban, valamint az egyesülettől esetlgesen kapott e-mailre határidőre leadják a ruhaméretüket.

Kapcsolódó hírek