Sipos Péter

Sipos Péter

Kölyök koromban, mindig irigykedve néztem a filmvászon kemény öklű hőseit, de amikor Steven Segal első filmjét láttam, akkor jöttem rá, hogy a harcművészet, valóban művészet. Az Aikido egyszerre látványos, harmonikus, és igazi önvédelmi, nem támadó sport.

Kisebbik fiam, egy igazi izgő mozgó, kis energia bomba születése óta. Több sportágat is kipróbáltunk, de igazán egyik sem fárasztotta le. Meséltem neki az Aikidóról, és csillogó szemmel hallgatta miről is szól ez a sport. Hamarosan rákerestem a neten, hol indul kezdő csoport kicsiknek. Így jutottam el a Dunakeszin található Aikido Shurenkan Dojoba. Már az első alkalommal nagyon élvezte az edzést , sikerült őt lefárasztani, de ami nagyon tetszett , hogy az edzők végtelen türelemmel, játékosan, fegyelemre és tiszteletre oktatva foglalkoznak a gyerekekkel.

Ajánlom mindenkinek ezt a remek sportágat, mert a mellett, hogy a gyerekek egészségesek, és erősek lesznek, egy adott szituációban meg is tudják védeni magukat, ami ugye napjainkban előfordulhat. Természetesen felnőttek is elkezdhetik, én is kacérkodtam a gondolattal, hogy beiratkozom! Jó sportolást!!

Foglalkozás: 
Énekes