Shurenkan Aikido Sportegyesület - Budapest III. ker - Aquincum, Budajenő, Dunakeszi, Pilisszentiván, Hűvösvölgy

Aikido műhely

Aikido műhely

Aikido műhely

2020.11.06 - án (péntek) 18:00 - 20:00 - óráig "Aikido műhelyt" tartunk a Pilisszentiván dojoban.

Az aikido műhely egy havonta megrendezett haladó témájú 2 órás edzés, ahol az aikidoban megismert bonyolultabb pusztakezes technikákat (pl. kaeshi waza, renzoku waza, stb..), valamint az összetettebb fegyveres gyakorlatokat (pl. kumitachi, kumijo, ken no ri, shin - kumijo, stb..) vesézzük ki a gyakorlások alkalmával.

Az edzéseken maximum 8 fő vehet részt, az előre meghatározott minimum fokozat 2. kyu. A jelentkezés az alább található jelentkezési lap kitöltésével, és a részvételi díj befizetésével válik aktívvá. Részvételi díj 3500,- Ft/fő/alkalom.

Lemondási feltétel: A befizetett összeget csak a gyakorlást 5 munkanappal megelőző lemondás esetén tudjuk visszatéríteni.

* Kötelező kitölteni.

Amennyiben "egyéb" dojoban gyakorol.
Számla adatok

Mint Jelentkező, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b; c ) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Biztonságos online fizetés bankkártyával vagy Barion egyenlegről / Secure online payment with credit card or with Barion account